2020-12-30
Contrast🖤🤍是黑也是白,是个很有趣的店名,cafe的装潢也很吸引眼球。与好友们来个圣诞brunch🎄店内嘅圣诞树好靓呀😍 大家都一齐饮热咖啡😚四杯拉花都唔一样㗎😍Coffee Cheers🥳我呢杯系Flat White🥰咖啡味都算浓,不过奶好似冇第一次饮咁滑😶意粉对女仔来讲分量刚刚好,想食清淡少少可以拣呢款~少少辣姐~黑松露味超级无敌香~好creamy,所以都几济,好饱咁,鸡胸如果再嫩少少会更好😛黑色汉堡包🖤牛肉几juicy,味道刚刚好,又唔会过熟,唔错~最特别嘅系配上牛油果🥑角,外脆内软,牛油果系软熟架,第一次食,有惊喜~推荐推荐🤩食完正餐一定要食返啲甜品🍮~我好钟意食Affogato,今次来点不一样~🤩鸡蛋布甸是必食呀!平时的Affogato是espresso加云呢拿雪糕,这里的是espresso配pudding。布甸好浓郁仲好滑,分分钟滑过你的肌肤。入口绵密,配上espresso,中和了布甸的甜味,我觉得刚刚好😋鸡蛋布甸系必食啊!鸡蛋布甸系必食啊!鸡蛋布甸系必食啊!重要的是要说三次!我每次去必食架!!!
店内嘅圣诞树好靓呀😍
大家都一齐饮热咖啡😚四杯拉花都唔一样㗎😍
Coffee Cheers🥳
我呢杯系Flat White🥰
咖啡味都算浓,不过奶好似冇第一次饮咁滑😶
食完正餐一定要食返啲甜品🍮~
我好钟意食Affogato,今次来点不一样~🤩
鸡蛋布甸系必食啊!
重要的是要说三次!
我每次去必食架!!!