2021-07-19
⭐️龙凤店⭐️📍:元朗水车馆街66号锦荣大厦地下3B号舖⏰:12:00pm-9:00pm(逢星期三休息)💰:人均$50-$100⭕️: 收现金,Alipay👉🏻龙凤鳗鱼蛋治💰40觉得佢个外型都几吸引 滑蛋炒得又湿又滑又香🤤系我自己炒唔出嘅味道😂佢嘅滑蛋系半生熟 鳗鱼都足料 配上紫菜粉和酱汁 性价比高🙌🏻 有惊喜加豆浆/可乐 +4加冻伯爵奶茶+20👉🏻鹅肝蛋治 💰68👉🏻蟹膏蛋治 💰58👉🏻汁烧牛肉蛋治 💰68🌟店铺好细 座位得4-6个 所以推荐外卖🍼👧🏻之前坐喺度食 真系霸晒人哋成间铺已经🌟整体来讲 蛋治都好足料 呢个价钱值唔值得就见仁见智 但系可以不妨一试 🌟蛋治可以打卡📸 佢个外观都几靓嘅 #香港美食 #元朗美食 #新蒲岗美食 #佐敦美食 #荃湾美食 #尖沙咀美食 #tst #尖沙咀 #yuenlong #香港 #美食 #高质 #hkfood #hongkong #hkfoodblogger #hkfoodies #likeforlike #hk #hkig #foodshare #hkrestaurant #foodies #852food #hkfoodblog #食评 #美食推介
📍:元朗水车馆街66号锦荣大厦地下3B号舖
⏰:12:00pm-9:00pm(逢星期三休息)
💰:人均$50-$100
⭕️: 收现金,Alipay
👉🏻龙凤鳗鱼蛋治💰40
👉🏻汁烧牛肉蛋治 💰68
🌟店铺好细 座位得4-6个 所以推荐外卖
🍼👧🏻之前坐喺度食 真系霸晒人哋成间铺已经
🌟蛋治可以打卡📸 佢个外观都几靓嘅
#香港美食 #元朗美食 #新蒲岗美食 #佐敦美食 #荃湾美食 #尖沙咀美食 #tst #尖沙咀 #yuenlong #香港 #美食 #高质 #hkfood #hongkong #hkfoodblogger #hkfoodies #likeforlike #hk #hkig #foodshare #hkrestaurant #foodies #852food #hkfoodblog #食评 #美食推介 #推荐 #龙凤店 #蛋治 #鳗鱼蛋治