2023-06-30
Happy Friday收工想食返啲好嘢,听朋友讲话十三姨好好食,就去咗左敦分店试下😚虾片 免费一嚟到menu 都未开始睇,店员已经先俾咗呢碗虾片我地食,系儿时回忆呀🫶🏻🥹手作话梅可乐 $24柠檬可乐就饮得多,话梅可乐真系第一次饮,出奇地同可乐好夹,酸酸地嘅话梅中和返可乐嘅甜度,夏天一饮即刻GUR 哂🫧🤭麻辣牛脷土豆丝 $48呢碟小食一定系惹味之选👅牛脷煮得好淋,土豆丝索哂下面嘅麻辣汁,如果有白饭我应该可以𩠌哂成碗饭🤣西多鸡翼 $38呢个一定系邪恶之选😈餐厅好贴心咁将鸡翼剪左一半,食得冇咁狼狈,鸡翼煎得啱啱好,加埋平时食开嘅西多酱,冇得输,嚟到一定要试!蒜蓉拍青瓜 $28青瓜够哂fresh,加埋蒜蓉一齐腌,特别入味,超级开胃🥒老板娘鹅肝煎蛋捞饭 $138终于到咗万众期待嘅鹅肝饭,咁嘅价钱有2 块大鹅肝真系好超值🥹佢有个秘笈教你点食,就系一定要加埋佢地嘅秘制嘅酱油一齐捞,将所有ingredients 捞埋一齐就可以食啦🤤 每一啖都好香,所有材料配搭得啱啱好,所以食哂都唔觉得油腻🥰.总括而言,呢间餐厅所有食物都超出我所预期,下次会再嚟试下佢其他主食😋
虾片 免费
手作话梅可乐 $24
麻辣牛脷土豆丝 $48
西多鸡翼 $38
蒜蓉拍青瓜 $28
青瓜够哂fresh,加埋蒜蓉一齐腌,特别入味,超级开胃🥒
老板娘鹅肝煎蛋捞饭 $138