2017-10-06 594 浏览
每次到隔离戏院睇戏, 够时间的话多数都会帮衬呢间食汉堡的店舖!单一餐牌, 提供多款汉堡饱, 薯条, 沙律及奶昔, 买汉堡饱配埋薯条/沙律及汽水另加$28最喜爱佢呢度既7号仔 - 烤鸡扒汉堡 ($53), 原块鸡扒即叫即烧, 所以要比少少耐性等候, 但绝对值得等既, 皆因鸡扒搽上蜜糖再烧至微微焦香, 食落先有饱既松软感, 然后咬到鸡肉时有蜜糖既甜味, 鸡肉滑而多汁, 食时要相当小心!  加上酱汁及爽脆生菜, 味道及口感相当之配合, 真系好好味!另外佢个薯条亦炸得相当靓仔唔油腻, 粗条式我LIKE呀, 食到实实在在既薯仔感觉, 枱面有茄汁/黑醋汁提供, 食完呢个套餐相当之满足!打到呢度..............................我又有少少挂住佢啦

烤鸡扒汉堡

午餐