2023-12-08 117 浏览
以下价钱须+1******************************🥢Classic Nachos with Vanilla Milkshake $94🥢Waffle with Mint chocolate Milkshake $94呢个Snacks cup系饮品上面套住1兜小食上次黎见到menu已经觉得好吸引可惜𠮶次食dinner食完已经冇时间买黎边行边chill下今次食完lunch 唔理三七廿十一即嗌🤣拎住呢两杯出去散步唔系讲笑回头率真系100%😎而且唔好以为系gimmick嘢就睇得唔食得小食同milkshake都超正🥹Nachos好浓味 啱哂重口味人士窝夫外脆内松软Milkshake质感超惊喜 唔会太杰挞挞香奶味得黎好解渴✨不枉费我地每杯加$36转饮品做奶昔🥳以后去西贡就算唔dine inside都会encore snacks cup🤤***讲返lunch😂👇🏻👇🏻👇🏻🥢Beef Brisket Taco $138馅料好丰富有牛肉 腰豆 灯笼椒 蕃茄仔 各种菜配上青柠汁&蜜糖是拉差酱酸酸甜甜清新开胃🤤馅料满到拎起就泻为左唔跌到周围都系 只好唔顾仪态一啖吞🤭***🥢Smoke
以下价钱须+1
酸酸甜甜清新开胃🤤
馅料满到拎起就泻
为左唔跌到周围都系 只好唔顾仪态一啖吞🤭
***
🥢Smokey Baby Back Ribs (Half) $229
呢度嘅半份同出面西餐厅嘅份量差唔多🥳
配上无花果酱中和油腻感
100分配搭!
Snacks  Cup
Beef Brisket Taco
Smokey Baby Back Ribs (Half)
Le Foie Gras Burger
Snacks  Cup
Beef Brisket Taco
Smokey Baby Back Ribs (Half)
Le Foie Gras Burger
  • le foie gras burger