2021-01-24 500 浏览
*必点焗面包,好正 *同朋友庆祝生日,去左太子新世纪广场PizzaExpress,我哋中午坐近窗的位置,隔住块玻璃都觉得好热,最后换了位置先舒服d。点了两份set Lunch,加一个朱古力心太软配云呢拿味雪糕做甜品。两份餐包括有皇后薄饼传统饼底,忌廉鸡肉蘑菇长通粉,前菜要焗面包球配蒜蓉牛油和沙律菜,薄饼好好味,忌廉鸡肉蘑菇长通粉好细碟,一个人食都唔系好够饱。PizzaExpress的焗面包球次次去到都会必点,无论配蒜蓉牛油还是朱古力榛子酱,都系咁出色,一人一份先够满足!甜品朱古力心太软配云呢拿味雪糕,因为朋友生日有要到生日牌,我地因为影相的关系,到开始食的时候雪糕都开始溶。朱古力心太软外脆内暖,好好味!
*必点焗面包,好正 *

2020-11-08