2023-01-09 29 浏览
„ಡωಡ„其实我同呢个小学同学相识于微时。我哋以前出咗名系食鱼姊妹花😂虽然呢个名娘,的确系我哋嘅简称😂ε=ε=ε=(ノ*>∀<)ノヒマ而家我哋仔女都有埋,仲系咁钟意食鱼‼️今日终于有时间相约一齐出嚟食餐饭😋我就拣咗我哋好耐冇去嘅厨13🌶️🔺老坛酸菜鱼🔺香酥鸡翼🔺上上签(鹌鹑蛋,莲藕片,椰菜花,黑木耳,凤爪)我哋两个就主打食过酸菜鱼嘅!我自己钟意食呢间餐厅嘅酸菜鱼系因为觉得佢哋嘅鱼肉特别厚实。而且鲜味十足‼️最紧要最紧要系无骨‼️好彩我哋两个嘅小朋友都系食辣😆所以我担心过佢哋会哽到骨😎香酥鸡翼同埋上上签系叫俾小朋友食嘅!一个香脆可口,小朋友最钟意食嘅鸡翼😋一个就系包含着有好多唔同𩠌菜嘅上上签🤩两个都食得好滋味🥰做阿妈真系满足晒
🔺老坛酸菜鱼
🔺香酥鸡翼
🔺上上签(鹌鹑蛋,莲藕片,椰菜花,黑木耳,凤爪)