2019-03-14 155 浏览
大集团川菜晤够正宗,要够油够辣够麻够香先似样,今次食到老川皇够镬气确系有料到!三个人叫咗一个水煮牛肉,一个干锅大肠,半只樟茶鸭,仲有一个干扁四季豆~ 我地叫咗茶,每人茶位$5,揸车唔饮得啤酒。先上半只樟茶鸭,入味香脆,鸭皮好热,鸭肉味香又juicy, 滑肉唔会干,大家食得津津有味。再同时上干扁四季豆和干锅大肠。四季豆够干身够镬气,好味!干锅大肠有keep住坐热,切细件的大肠有卤过再连各惹味配料如洋葱、尖椒、蒜头一起炒过,少辣惹味令人回味不已!大肠弾牙入味,点一点锅底辣油更画龙点睛!最后上埋色香味全的水煮牛肉,内有份量足的鲜牛,配有芽菜,$156有如此份量好满足!其实我地可叫中辣,哈哈!全场爆満,仲有人等位,位于一楼咁多人帮衬就知好嘢!fair价位最紧要系啱口胃必会encore!!!

樟茶鸭

再同时上干扁四季豆和干锅大肠。四季豆够干身够镬气,好味!

干锅大肠

水煮牛肉