话说熊猫上次去女班长𠮶度食台湾野嘅时候,见到佢隔离有间几抵食几吸引嘅西餐,所以今次就同熊猫女一齐过嚟试吓。如果大家钟意食汉堡包,而且又好钟意食芝士,就一定要嗌呢个热容拉芝士汉堡。当个汉堡包嚟到嘅时候,店员就会帮你一层厚厚嘅芝士。呢个汉堡包亦都非常足料,佢返汉堡系非常厚,而且牛味十足。佢嘅包底亦都非常好食👍🏽大家嚟到呢度食嘢嘅时候,必定要点呢个汉堡。除咗汉堡包之外,我哋亦都点一份烧春鸡。通常食烧春鸡俾人嘅感觉就系好干,啲肉好鞋。相反呢度嘅烧春鸡系10分出色,一啲都唔干,而且啲鸡非常滑。除咗嘢食好食之外,呢度嘅环境都好舒服。好适合同三五知己,喺忙碌工作之后,去呢度食晚饭。所以系星期一嘅晚上,都差唔多坐满。而且呢度非常方便,就喺荔枝角地铁站隔离,食完仲可以去D2行过圈。熊猫极力推介呢一间餐厅👍🏽

相反呢度嘅烧春鸡系10分出色,一啲都唔干,而且啲鸡非常滑。