2019-12-06
依间咖啡店都留意左佢一段时间,最近行经荃湾如心广场发现佢又开分店,装修都几简洁舒适,位于地铺配合左落地大玻璃,自然采光度一流啊!我当日系平日11点去到,人流唔算太多。本身黎brunch 想食意粉,不过要12点后先有,所以就叫番每人一个早餐先。鸡扒芝士奄列... 即整既奄列热辣辣,用上mozzarella cheese 当然拉哂丝啦!入面既鸡肉唔会鞋口,够入味分量亦唔少嫁。鸡蛋如果再嫩滑d就更加好喇!旁边既面包有咬口,简单搽下牛油已经好正喇柠檬汁烤鸡烟肉意大利三文治... 我见有panini 当然要试下啦!虽然选择唔多,不过我觉得贵精不贵多,依款panini 系好食既!panini 烘得又脆,鸡肉同样唔鞋口,烟肉都好香口㖞!仲有拉丝芝士添蜜糖伯爵茶鲜奶... 入口都几香滑,蜜糖味同伯爵茶味唔太浓,反而牛奶味比较突岀,冬天饮特别滋润。Cappuccino...喺咖啡menu写左3款唔同口味既味道标记,方便哂我依d唔太识品尝咖啡既人啊我就拣左个A系列既咖啡豆,入口系chocolaty,sweet,heavy body d 既,我觉得咖啡味好香,少少苦。个拉花仲好靓添!
我当日系平日11点去到,人流唔算太多。
柠檬汁烤鸡烟肉意大利三文治
柠檬汁烤鸡烟肉意大利三文治