2015-07-19 1927 浏览
同女朋友睇完戏,佢另有节目。难得有自己的时间,咁我当然要揾个地方静静地坐下 (我系一个需要空间的人=p)有个同学成日话呢间野好正,所以我一直都好想试,终于有机会喇其实间野都几难揾,地点离地铁站好远,好彩有巴士由旺东直接去到一入到去个感觉好舒服,地方虽少,五脏俱全二话不说,即刻揾个静静地的角落坐低点菜我去亲第一次去的coffee shop一定会点Flat white。虽然自问唔系好识饮咖啡,但系总算分到Latte同Flate white 的口感的分别好多铺头整到Latte同Flate white一模一样。好在呢间冇令我失望,冲得唔错不过,D咖啡味唔够浓,唔知系咖啡豆的问题定系点,呢方面有待改善之后点左个西班牙蛋饼。呢个蛋饼好好食!!!不过系贵左少少,但系我觉得值wor下次会再食!!!除左食野,铺头入面仲有唔少关于咖啡同摄影ge书任睇系度spend一个下午真系唔错 =]

有个同学成日话呢间野好正,所以我一直都好想试,终于有机会喇

一入到去个感觉好舒服,地方虽少,五脏俱全
二话不说,即刻揾个静静地的角落坐低点菜
Flat white
西班牙蛋饼
之后点左个西班牙蛋饼。呢个蛋饼好好食!!!
不过系贵左少少,但系我觉得值wor
下次会再食!!!

除左食野,铺头入面仲有唔少关于咖啡同摄影ge书任睇
系度spend一个下午真系唔错 =]
2015-07-15