2024-05-25
难得闲日唔洗翻工,当然要出街relax 下😎系上环揾咗一间Cafe,我得一个人就坐咗系窗边嘅Bar 枱,系窗边望住出面忙碌嘅上班族,而我系度chill 真系形成好大嘅对比🤣🧘🏻♀️Grilled Chicken Toast $108见到佢餐牌话所有多士都系酸种面包,我就决定要嗌toast,最后我就嗌咗个香烤鸡肉多士🥪鸡肉烤得好嫩滑,而且有4 大旧,下面有Green Tahini Dressing 💚火箭菜🌱芝士🧀干嘅小红莓🍓好多种味道,但一齐食原来好夹🤩酸种面包烟烟韧韧,有咬口,太阳蛋煎得好完美🍳好丰富🥹❤️Uji Matcha Latte $22(原价$42)餐厅而家做紧promotion,平日凡惠顾lunch set 配嘢饮都会减$20,$22 就饮到好抵呀🥰个拉花好靓,未饮已经好开心,暖暖哋嘅奶有浓浓嘅宇治抹茶香味🍵慢活先系正确嘅生活态度🤣.想放假揾个地方hea 下休息下,绝对可以嚟呢间cafe☕️🪑而且如果冇人等位,职员都唔会赶你走,钟意慢活嘅朋友不妨试吓😋🙌🏻
Grilled Chicken Toast $108
Uji Matcha Latte $22(原价$42)