餐厅: 意樂餐廳 (禾輋廣場)
资讯:

2024-09-19 78 浏览
礼拜日唔知食咩,通常都会出街食,依家唔使排队,入边都坐咗七成满,就入去食。仔仔钟意食面类,叫左个茄汁芝士鸡肉丸意粉比佢。都几大碟,有5-6粒芝士鸡肉丸,好多杂菜,有车厘茄!红腰豆!洋葱!脆肉瓜!枝豆。个蕃茄汁有肉酱,但系肉酱有好多硬既关节位,所以咬唔到。仔仔表示个意粉有啲硬,我都觉😂我哋仲叫咗个夏威夷pizza,系有海量嘅配料,有肉酱有菠萝同埋有火腿,真系海量,因为个皮好薄,根本拎一块都会跌晒啲料出嚟😂😂老公叫咗个脆鱼柳奄列蛋饭,今次啲鸡蛋有啲少,同埋啲汁都有啲少,但系鱼柳都好食嘅。仲有特饮个士多啤梨有少少难饮😂😂要返普通柠茶柠水算。

仲有特饮个士多啤梨有少少难饮😂😂要返普通柠茶柠水算。