餐厅: 元気寿司 (九龍行)
资讯:

2022-09-03 728 浏览
朋友要求今日想食寿司, 于是乎相约喺油麻地就谂起元气寿司, 今日唔算好多人, 等咗四张枱十几二十分钟左右, 就到我哋, 我哋坐咗喺卡位用二维码扫QR Code落单点菜!两个人连埋加一都食到300蚊嘢食, 寿司方面叫咗 皇帝蟹柳、 盐烧三文鱼腩鲈、 炙烧珍宝长脚蟹柳、 厚烧玉子、葱香油甘鱼、帆立贝两客同烧三文鱼两客及腐皮寿司两客。 因为我哋都钟意食炸物叫咗日本舞茸天妇罗同埋酥炸鱿鱼须。 小食方面叫咗个芝士焗杂菌。整体嚟讲落单后都好快就有运输带运到, 都叫做唔使等咁耐!仲记得上次要等好耐令到我会好鼓燥, 终于今次有改善叫做满意, 食物水平都叫尚可!

2022-09-03