2023-12-30
👧🏻😋👅🍽✨快靓正 超好食 😋-Boat Thai🇭🇰 尖沙咀弥敦道63号iSQUARE国际广场6楼601号舖 🇭🇰-🇹🇭 iSQUARE都几多餐厅, boat thai价钱亲民, 重点系食物质素高, 值得推荐! 虽然铺头唔大唔算多位, 少少逼但D藤椅软软地好鬼舒服😂 劲有东南亚feel🇹🇭 餐点选择多但出餐超快, 我地QR code落完单好快就出左几样; 因为转流快, 揿左飞等位都唔算好耐-🐓 半只海南鸡 $118💯海南鸡少少咸, 带油香肉嫩juicy, 熟度刚好连鸡胸都好滑, 半只份量十足💯配上泰式辣酱, 甜豉油同鸡汤, 热汤好清甜-🥬泰式肉碎生菜包 $88 ✨肉碎啖啖香口, 多肉汁唔会油淋淋; 生菜爽脆鲜甜, 大大块几好包-🍲 泰式南京椰汁鸡汤 $88💯少少红油蒲面有D色水但饮落唔辣, 椰子味好香; 鸡肉都几多仲好滑, 配埋菇同番茄仔好鲜甜-🐥 香茅炸鸡翼(4只)$48✨劲惊喜! 皮脆到有d似炸子鸡😹 鸡翼咸香重香茅同蒜味, 入面多汁入味-🥭 芒果糯米饭 $68💯有黑白糯米, 杰椰汁上仲有啲脆米; 芒果唔太甜但滑身冇渣
快靓正 超好食 😋
Boat Thai
🐓
半只海南鸡 $118
💯配上泰式辣酱, 甜豉油同鸡汤, 热汤好清甜
半只海南鸡
香茅炸鸡翼(4只)$48
香茅炸鸡翼
🥭
芒果糯米饭 $68
💯有黑白糯米, 杰椰汁上仲有啲脆米; 芒果唔太甜但滑身冇渣