2024-05-13 56 浏览
系值得返兜之选嘅餐厅😆呢间韩国嘢真系太抵食了,根本就系食过返寻味😋 一如既往都系晏少少就好多人,好彩我早到啫🤣嘢食未到,食住啲凉菜先🤤1️⃣ 新沙洞大排档招牌套餐🥢忍唔住要嗌翻呢个超级抵食嘅sᴇᴛ,一个价钱包咗3样野‼️小食拼盘入面有吉列虾、芝士条、紫菜粉丝卷同韩式饺子🥟 最中意芝士条,微微融化好好食😍济洲黑毛猪就系新鲜滚热辣,当面放系铁板度由生烧到熟🔥肥而不腻,烧完外皮脆脆,配饭食一流✨而韩式炒粉丝就加入咗杂菜,够哂健康,份量唔少之外仲有好多蛋丝🤘🏻2️⃣ 蜜糖牛油炸鸡🐥蜜糖牛油劲邪恶,好肥但好好食😋半份炸鸡都好多,每件都好大件,炸鸡除咗有蜜糖牛油汁外,仲带有芝麻香味,相信无咩几个可以抗拒得到🤣3️⃣ 招牌原粒蜂巢蜜米酒🐝打卡招牌之一😍 呢度嘅米酒系有一粒大大粒嘅蜂巢嫁,甜甜的😚 而且米酒嘅米味唔会太重,我觉得可以接受🙌🏻4️⃣ 饮品🥤拣咗要提子🍇同桃味🍑 两只饮品都有果粒嫁💗
系值得返兜之选嘅餐厅😆

嘢食未到,食住啲凉菜先🤤

1️⃣ 新沙洞大排档招牌套餐🥢

忍唔住要嗌翻呢个超级抵食嘅sᴇᴛ,一个价钱包咗3样野‼️
小食拼盘

济洲黑毛猪

济洲黑毛猪就系新鲜滚热辣,当面放系铁板度由生烧到熟🔥
济洲黑毛猪

肥而不腻,烧完外皮脆脆,配饭食一流✨
杂菜韩式炒粉丝

2️⃣ 蜜糖牛油炸鸡🐥
蜂蜜牛油炸鸡

蜜糖牛油劲邪恶,好肥但好好食😋

3️⃣ 招牌原粒蜂巢蜜米酒🐝
招牌原粒蜂巢蜜米酒