2021-03-24 195 浏览
庙街俾人嘅感觉系好多电子产品同纪念品卖。但系原来都有好正嘅美食!🤩我同朋友经过庙街玉子烧呢间店,俾佢嘅香味吸引咗,即刻停低买黎试~1. 明太子韩国蟹酱芝士流心玉子烧老板系现场即叫即整,好新鲜~即场热辣辣食好正~配料非常足够,一咬食到啖啖既半溶芝士,系拉丝嘅芝士😍幸福感满满~好邪恶嘅芝士,但好味到停唔到口🤤老板用料都好丰富,玉子烧系用咗日本嘅鸡蛋,所以蛋香非常浓郁。芝士系水牛芝士,做到好吸引既拉丝效果🤩呢个玉子烧强烈推荐大家一定要试~特别系如果你本身系食蛋控。玉子烧成个口感都好好,好厚身,软绵绵,而且食落仲有半熟嘅蛋汁流出。芝士同玉子融合埋一齐🤤仲有明太子粒粒嘅配衬,口感层次丰富,真系好好味😋2. 铁板鱿鱼须老板系我面前即场炒,望到都觉得口水直流🤤超香!鱿鱼须好厚身~绝对抵食!原来老板系用有机鱿鱼🦑所以鱿鱼好香好有鲜味~食落去味道好浓郁,好容易咬开~好爽口好Juicy! 3.铁板小食 一口牛粒由于又系即场制作嘅关系,闻到好香好香🤤一口牛粒软腍惹味,肉味香浓。牛粒嘅肉汁都好丰富~脂肪分布都好平均,味道爽口嫰滑。钟意食牛肉嘅朋友要试喇🤩为咗呢间店嘅玉子烧美食,下次就算我唔系咁岩经过庙街,我都

1. 明太子韩国蟹酱芝士流心玉子烧
老板系现场即叫即整,好新鲜~即场热辣辣食好正~

2. 铁板鱿鱼须
老板系我面前即场炒,望到都觉得口水直流🤤
超香!鱿鱼须好厚身~绝对抵食!
好爽口好Juicy!

3.铁板小食 一口牛粒

为咗呢间店嘅玉子烧美食,下次就算我唔系咁岩经过庙街,我都会特登再嚟帮衬🤤
好好味令人念念不忘🍳