2017-12-12
铜锣湾金百利广场食肆林立,呢期就新开左间专食麻辣既渝痴渔醉,即刻要去试下🤤🤤🤤Menu有好多款式选择,包括鸡煲,烤鱼,麻辣香锅等等,亦有好多小菜饭面,一定会揾到岩食既野!有选择困难症既我最后就选择左佢地招牌菜-渝翁招牌豆花烤鱼,系香辣味既🌶🌶🌶 因为唔知佢地辣既程度,就先嗌小辣试试先!条鱼黎到,哗!都几大条㖞!而且好厚,好多肉😋小辣对我黎讲刚刚好,有辣味得黎唔会抢左鱼肉既鲜味~每边角都会有一旧豆花,滑滑的!超正!唔想浪费左啲汤就紧系要嗌埋啲料放落去打边炉啦,菇类真系无得输,入晒味🙈其实食到一半就会开始觉得辣,要饮野,要一赞既系佢无靠饮品㓥你一笔,绝对抵饮👍🏻 另外可能因为新开将,服务态度十分唔错,希望迟啲愈做愈旺都keep到啦👍🏻👍🏻
渝翁招牌豆花烤鱼