2024-03-05 164 浏览
都新开左一排,主力系食佢嘅早餐。(三文治或者烧卖)。三文治唔系特别平,只系佢有一款食材出面其他餐厅唔会专登用(出面只会用普通芝士)佢用咗车打芝士 味浓而且有少少拉丝效果。试左一两次其实我反而睇重个炒旦 希望系滑旦 之前响另一间常帮衬嘅, 不单平啲,重要系滑旦😍$23有埋杯茶 想点?😜今日我食鱼肉烧卖 之前试过食猪肉烧卖 ,又唔错㖞!(因为平时饮茶我绝对唔会食茶楼烧卖)反而我对呢啲叮叮猪肉烧卖有兴趣,有啲后悔今日拣错左🙁好似食咗啲好假嘅嘢咁 重要无啦啦贵左两蚊($20 包野饮)辣油又唔够味😞同埋佢啲姐姐日日换人架 好似个个都做唔耐咁(因为有个比较大家姐feel 既)唔知系咪老板娘 ?其他姐姐好似好怕佢咁😉😗女人的直觉😜
试左一两次

其实我反而睇重个炒旦 希望系滑旦