想当年同二家姐一齐喺博多食牛肠锅,今年我哋前前后后讲过好多次好想再食返,终于有机会啦😋😋一泷位于铜锣湾,地理位置方便,入面系充满黄色嘅榻榻米装修,仲有红枫叶嘅衬托😍😍位置亦都非常舒服👍🏻👍🏻好适合同朋友边食边饮边倾😎 同埋有好多打卡影相位㗎😄🔸博多牛肠锅 ▪️终于食到朝思暮想嘅牛肠锅啦😍汤底非常清甜,牛肠软淋,连入面嘅蔬菜都好食😚成个锅吸满牛肠嘅脂肪同精华,即刻有飞去日本嘅感觉啊❗️🔸鳗鱼鹅肝墨鱼汁卷 x 1▪️有我最钟意食嘅鹅肝呀!初头觉得鳗鱼同鹅肝真系夹咩?又估唔到出奇地好味㖞😍😍🔸烧鸡颈▪️香港比较少可以食到嘅部份😘今次见到,梗系要点嚟食下啦👍🏻烧得刚刚好😁🔸月见免治三濑鸡肉棒 ▪️非常有口感,入面有鸡软骨粒,点埋蛋汁一齐食,正👍🏻🔸一泷唐扬三濑鸡 IFC ▪️好特别嘅黑色啊!炸酱唔会过厚,外脆内软😋 鸡肉嘅口感非常嫩滑😋🔸乌鱼子温泉蛋瀑布泷面 ▪️出场效果好劲呀!请睇片😂😂 面条口感非常之滑溜,仲有乌鱼子一齐食,味道非常之夹👍🏻🔸Bubble Ice Tea x 1▪️打卡靓靓野饮🤩 有果味同埋茶味👍🏻非常适合夏天饮嘅一款特饮😎😎

🔸博多牛肠锅

🔸鳗鱼鹅肝墨鱼汁卷 x 1

🔸烧鸡颈

🔸月见免治三濑鸡肉棒
▪️非常有口感,入面有鸡软骨粒,点埋蛋汁一齐食,正👍🏻

🔸一泷唐扬三濑鸡 IFC

🔸乌鱼子温泉蛋瀑布泷面