2011-06-11
哗,真系要赞下OPENRICE,连雪糕车都有得写,仲有甘多人写。依杯雪糕,系香港人都食过(我估...),可以话系香港人嘅集体回忆。近来成日都见到,终于系"超肥"内疚感下食左一杯。吓? $8???!!! 噢,了解,由雪糕升格至集体回忆系会反映在价格上。好啦,始终平过FROZEN YOGURT。满怀希望,第一口! ..... 点解甘水.......。第二口! ......无奶味......。 第三口! ....好甜WOW.....。睇住食左三口嘅"集体回忆"已经溶紧,我不断反省自己嘅TASTE是否有问题,或者个脑嘅记忆有误? 不过个味又真系我记忆怀念,觉得好味过HAN记同MOO记嘅雪糕WOW。好LA~ 可以做嘅就只好食完手上LEE杯,忘记味道,回复记忆吧!