2020-11-25 679 浏览
🍴黑松露海虾意大利饭(Dinner set)HKD168一碟份量唔多 但胜在成个饭都有重重嘅黑松露味😋意大利饭啲汁够creamy之余啲饭都粒粒分明🤩而且饭面有三只虾都算爽口🦐整体黎讲呢个饭很不错😹👍🏻.-🍴波士顿龙虾香浓意粉 (Dinner set)HKD198开边龙虾大大只 仲要有膏添啊🦞😻 意粉份量就真系有点儿少😹个汁就好似普通忌廉汁不过都好creamy 味道都唔错 意粉韧度适中🌝不过大食嘅朋友应该就真系唔够食啦🙈.-🍴小食拼盘 HKD153有薯角 蜜糖鸡翼 蒜香鸡翼 洋葱圈 芝士鸡柳条(当日无洋葱圈 改左鱼手指)🥰讲鸡翼先 蜜糖味嘅就超重味🍯 但蒜香味就唔太突出 要食耐少少先食到有蒜味🤔 而芝士鸡柳条唔知系我地冻左先食定点 大家一致认为真系麻麻地😶整体当一班人食小食都ok嘅😹.-🍴黑松露薯条 HKD63热辣辣上枱🤪本身黑松露铺面都算多 再加上个沙律酱都有黑松露起入面 令到每条薯条都可以有黑松露味 而且薯条大大条🍟唯一可以改善系个薯条可以再脆返少少🙈.-🍴溶岩朱古力蛋糕配雪糕(跟餐+HKD35)+意大利芝士蛋糕(跟餐Free)朱古力蛋糕中间有流心😻朱古力浓得黎唔太甜都唔太苦 暖暖嘅
🍴黑松露海虾意大利饭(Dinner set)HKD168
🍴波士顿龙虾香浓意粉 (Dinner set)HKD198
🍴小食拼盘 HKD153
🍴黑松露薯条 HKD63
朱古力蛋糕中间有流心😻朱古力浓得黎唔太甜都唔太苦 暖暖嘅蛋糕再加雪糕 Oh no太好食 加35蚊系明智嘅选择❗️意大利芝士蛋糕其实就系Tiramisu 似普通蛋糕店嘅咁 无乜特别啦🤪.
🍴薄荷朱古力(Ice)HKD53 + 特浓朱古力 (Ice)HKD53
薄荷朱古力 薄荷味重之余都无盖过朱古力味 一路饮一路有凉浸浸嘅感觉🌬特浓朱古力明显地浓郁好多🙈但系又唔会话变到好甜 不过因为佢话系特浓 所以如果可以再浓多少少就好啦😹两杯野都唧左好多cream 对中意食cream嘅🧜🏻‍♀️系人生享受😭❤️.
🍴榛子朱古力(Hot)HKD48 + 水蜜桃沙冰HKD58
榛子朱古力 劲重榛子味得黎又饮到朱古力🌰就好似无咁甜版嘅缤纷乐咁 🧜🏻‍♀️超中意呢杯 推荐❗️而水蜜桃沙冰就比较普通🍑 虽然都唔算系药水味 不过真系无上网啲人讲得咁好饮 有少少淡味😶.
  • 黑松露海虾意大利饭
  • 溶岩朱古力蛋糕配雪糕