2020-02-09
一间50年老字号冰室又喺观塘开多间分店啦👏·☆ 铁板美式什扒 HKD$85食扒梗系拣乜都有既什扒😋 猪扒牛扒肠仔烟肉劲丰富🤩 淋上香喷喷既蒜蓉汁,蒜蓉汁同热辣辣铁板接触𠮶啲唧唧声,真系好治愈😍😍·☆ 金牌干炒牛河 HKD$55干炒牛河虽然邪恶,但我次次都抵挡唔到,一定要叫嚟食🤤 果然系金牌菜式,炒得好有镬气,啲河粉唔会散到一pat pat,牛肉亦好嫩滑,好味道👍·☆ 咸牛肉炒蛋军舰 HKD$27咸牛肉同炒蛋份量分怖均匀,咸香既碎牛肉配上炒得刚好既滑蛋,好邪恶呀!😍😍😍·☆ 金记生炸鸡脾配沙律(下午茶) HKD$38鸡脾沙律一向系茶餐厅完美配搭,所以又点可以唔食呢😋 鸡脾大过我只手👋 炸得超级香脆,切开啲油系咁滴落嚟,乜嘢系肥唔记得啦,食左先讲啦🤤🤤·☆ 无冰奶茶 HKD$22无冰既奶茶绝对系原汁原味,唔会饮饮下因为啲冰溶左而变淡👍 奶茶系奶味较重𠮶种,啱哂我😚
一间50年老字号冰室
又喺观塘开多间分店啦👏