餐厅: 貓麵
资讯:

猫面💛粉皮 $21+素鲍片 +$6+中华沙律 +$8配6.黄昏恋曲(柚子汁)人均消费: $17.5 (2人)-🌇恋曲素鲍片中华沙律粉皮配料份量都足够😝素鲍片同中华沙律都好平均素鲍片好似大约有5-6片之后啲粉皮都装满左成个碗嘅😚不过质感上争啲佢哋冇平时食开嘅咁烟韧 比较容易断🥲同埋薄身 所以都晶莹剔透啲🤤另外 本身都有青瓜丝做配料🥒所以感觉到清新嘅~再加上嗌咗呢个柚子汁 会更加开胃🤤食落去 唔会太漏所以整体上都几清新 几好味😋同埋佢仲有其他酱汁可以拣🤩感觉上 可以自己拼搭一啲新奇嘅组合 几好👍🏽-10/8/2022 ate唔好奢求佢嘅态度点🤣好听啲咪系 有性格唔好听咪系 西态度🫢不过佢𠮶个围裙都写「唔见我忙紧咩」(围裙写咗类似嘅嘢啦 我唔肯定👷🏽‍♀️)不过真心 味道都OK嘅本身系谂住揾一间💛可以代替四川凉皮-好味程度:🌕🌕🌕🌑🌑抵食程度:🌕🌕🌕🌑🌑环境靓靓:🌕🌕🌕🌑🌑服务态度:🌕🌑🌑🌑🌑会回头率:🌕🌕🌑🌑🌑·#od葵芳觅食之旅 #od食扫街 ·希望疫情快啲完结啦💛大家都要身体健康💛
猫面💛
粉皮 $21
+素鲍片 +$6
+中华沙律 +$8
配6.黄昏恋曲(柚子汁)
人均消费: $17.5 (2人)

🌇恋曲素鲍片中华沙律粉皮
不过质感上争啲
佢哋冇平时食开嘅咁烟韧 比较容易断🥲
同埋薄身 所以都晶莹剔透啲🤤
另外 本身都有青瓜丝做配料🥒
所以感觉到清新嘅~
再加上嗌咗呢个柚子汁 会更加开胃🤤
10/8/2022 ate
唔好奢求佢嘅态度点🤣
好听啲咪系 有性格
唔好听咪系 西态度🫢
不过佢𠮶个围裙都写「唔见我忙紧咩」
(围裙写咗类似嘅嘢啦 我唔肯定👷🏽‍♀️)
不过真心 味道都OK嘅
本身系谂住揾一间💛可以代替四川凉皮