2024-01-27
服务态度恶劣,食物亦非常普通,一啲都唔出色。同街坊讲开,佢哋亦有其他态度恶劣嘅经历,而我系:已调位一次,食物食到一半再被要求第二次调位唔知咩旁边角落位,在拒绝后,之后有一位客人到,职员竟说,因为有人唔肯掉位,所以你冇位,我问呢位职员点样唔肯掉位啊佢就话:话您咩,我话紧其他人唔肯调位。而当时呢位客人得一位,仲有其他位佢可以坐,佢绝对系冇需要咁样讲嘅,而我正正坐喺门口,佢系有心讲!在第一次掉位后,我在等朋友嚟嘅时候,有三个客人入嚟话佢哋四位,呢位职员话,咁你仲有一个未到,你出去等,要等齐人先入嚟,打电话俾佢啦,我得返一张枱先到先得,而当时我完全感觉到佢系特登比说话我听。佢舖头亦都冇写乜嘢过半数入座, 人哋三个已系度,𠮶个行紧嚟,佢都唔俾人入!之后将呢个经历同街坊讲返,佢哋都有其他不愉快嘅经历。佢地四个人黎食,呢位好串嘅职员,叫佢分开两个两个坐,我朋友就话咁我唔食啦,人哋四个人你点会叫人哋分开坐,人哋都系有权唔食走人㗎嘛,跟住佢就闹人哋运吉, 而呢位职员讲说话嘅语气绝对唔系好的!有其他街坊都觉得𠮶位职员态度恶劣,系好串嘅,可能佢不是一般职员!
𠮶个行紧嚟,佢都唔俾人入!