2022-09-01 2038 浏览
今日同朋友选择左嚟中环正斗食lunch,大概等10张枱,15分钟左右已经可以入座。职员安排咗卡位位置,入到去见到拎住个斟茶茶壶叫佢斟茶佢竟然讲话等等先😱但佢斟咗俾隔篱枱,so funny 咁斟茶期间就叫佢麻烦一阵落埋单,但系职员态度并不友善,净系话等等先啦,斟完茶先再讲。。。过左无耐嘢食就到,咁我叫咗碗牛腩面,想要个辣椒油叫咗两个人先记得俾我。。。。其实真系唔系几好嘅用餐经验,员工态度散漫,又冇礼貌牛腩面牛腩面味道唔错,半根半牛腩👍🏻系叫咗好耐先至有辣椒油可以配搭到流沙包呢个真系有啲失望,价钱唔平,但系块皮极厚,同朋友食咗一半已经食唔到落去黄沙猪膶肠粉肠粉味道反而唔错,但系猪膶唔够多,好似肉碎咁整体而言价格对唔住质素,员工服务态度亦都有待改善,希望贵公司可以正视下员工态度嘅问题

牛腩面

流沙包

黄沙猪膶肠粉
肠粉味道反而唔错,但系猪膶唔够多,好似肉碎咁