收银员态度极差付款有0.5蚊尾数 我还没有拿出来 她已经找完钱 我话我有五毫子 然后叫她给1蚊我 她完全无视我???(唔存在她听唔到我请求或者她很忙的情况.因为她见到我而且完全无动于衷,我都没拿完钱已经找完钱给我 我同她讲我有散纸 她选择无视我?)落左六个点心 只来左四个!!! 等左一个钟 都唔见有另外两个上来 叫人去check才知道没有落到order?!失望至极,我们落order用红笔mark 正常人没理由见唔到 本身开开心心同屋企人去饮茶 觉得真系扫兴 而且去得早 不存在人太多忙唔过来的情况 唔知点解会咁样 真系好失望 唔明返工咩心态 一个人影响晒整体的形象 而且D嘢食已经唔系话好食啦 感觉以后唔会再帮衬 都唔会建议其他人去

收银员态度极差
2020-10-11
$100 (早餐)