2022-08-21
食物冇问题 价钱合理 环境不太差 起码有冷气位置够寛最差是两位姐姐的态度 我是一家大细 先入嗌杯水 俾咗杯热水我,话我冇讲明俾小朋友饮,先俾返冻水,我见到入边有啲污糟物 我问佢可否换过 佢话呢啲系柠檬水 你话柠檬水小朋友饮唔饮得 态度劲恶劣然后食物嚟咗 小朋友食嘢食得慢 安心出行入座37分钟 未计野食未黎出面有人排队便开始嗌紧我地走 ,然后43分钟 直接比张单我哋 话出边好多人排队 过多几分钟 我们买单前说 小朋友已经食得好辛苦 俾佢食埋呢两啖可以吗 然后佢冇出声 整个过程 入座连走用了55分钟!俾钱时 两位姐姐疯狂地望住我哋 面口好西 反而觉得我哋唔啱阻住佢哋做生意大家如果食快餐 价钱质素 ok 既唔使谂太多呢间系选择之一,但如果大家 谂住坐多过半小时以上 又唔会考虑 食物以外的可撰择!又唔惊俾人西面可以考虑 不好意思 从来冇谂过写食评 呢次系第一次我有呢个勇气 所以写得唔好 不要见怪
位置够寛
最差是两位姐姐的态度
我是一家大细 先入嗌杯水 俾咗杯热水我,
然后43分钟 直接比张单我哋 话出边好多人排队
过多几分钟 我们买单前说 小朋友已经食得好辛苦