2021-06-21 736 浏览
餐厅既正常餐牌既食物选择比较多, 午餐set lunch 就只有两个选择, 为左唔洗谂就每人一个🤣 墨鱼汁扇贝意粉🦑($78)墨鱼汁系继白汁之后我第二爱既意粉配搭, 虽然食完会成个嘴变左黑色, 但系偏偏就会好想食😌 呢个意粉颜色就做到喇, 但系味道始终都系差啲, 少左平日会有既洋葱🧅同蒜头🧄, 少左呢两样野成个味道即刻变普通晒😢 扇贝有两大只, 味道正常, 另外仲配左啲水种豆苗, 不过同个意粉有啲唔太夹😵 意粉绝对有好大既进步空间龙虾西班牙海鲜饭🦞($108)见到个名再加埋幅相已经觉得好正, 但系食落就完全系错晒🥲 唔知点解个饭系苦苦地, 龙虾有半边, 味道同肉质算正常, 呢个饭我地最后都冇食晒, 因为真系有啲苦☹️山楂苹果茶🍎($18)跟餐只须要加$18 蚊, 正价就$36, 味道都唔错既, 饮到少量既苹果蓉, 酸酸地又冻冻地, 几降温😎

墨鱼汁扇贝意粉🦑($78)

龙虾西班牙海鲜饭🦞($108)

山楂苹果茶🍎($18)
2021-06-19