2016-09-23
lunch同同学生左去旺角个边食野 依两样真系好正烟肉玉子忌廉乌冬 $68卡邦尼乌冬一样甘正 仲多左份烟韧 加埋鸡蛋 无敌! 挫开鸡蛋拌匀 好creamy好滑溜 烟肉稍咸但作为点缀几好既 唯相对较稀 但乌冬都挂到汁既 但个人钟爱再重口啲 稠一啲既 但如果系甘稠既话个feel又偏向意粉 所以乌冬稀啲都几match既 同埋如果多人share既话 份量吾够 如果好钟意食既 就可以嗌两份明太子芝士玉子卷 $48 上次食完依家又好想食 丼丼屋啲野我觉得不错吃 上次去时都食过依个但吾记得价钱无po到上ig 今次mark实左个价钱同大家share 作为明太子控既我无理由吾点 蛋甜甜地 芝士同明太子多过之前个次 明太子带啲啲辣 有少少腥味但我都钟意 不过配明太子都系意粉的好 超级正!
烟肉玉子忌廉乌冬 $68 卡邦尼乌冬一样甘正 仲多左份烟韧 加埋鸡蛋 无敌! 挫开鸡蛋拌匀 好creamy好滑溜 烟肉稍咸但作为点缀几好既 唯相对较稀 但乌冬都挂到汁既 但个人钟爱再重口啲 稠一啲既 但如果系甘稠既话个feel又偏向意粉 所以乌冬稀啲都几match既 同埋如果多人share既话 份量吾够 如果好钟意食既 就可以嗌两份