2022-08-03
之前都有听过呢个brand, 但香港仔太远喇😂 直至搬来观塘就狗冲去买! 造就左我既滋味晚餐😆上工厦买左两个急冻老火汤包, 一个杏汁响螺猪肺, 一个南北杏莲藕章鱼无花果翅骨煲猪脊骨加热就饮得劲方便, 包装后有图文并荗既教学, 就系煲水同加热汤包两个step 😂 无饭主妇都识玩系fb睇catalog同睇相完全冇expect到个汤包咁大包, 原来有480g, 二人饮一个再食𩠌都够饱虽然冇汤渣, 但胜在够方便直头个包有饮筒可以啜埋黎饮😂 香港装造, 每包都有说明生产日期同保质期, 信心保证另外两个𩠌包就拣左五香萝卜炆牛筋腩同黑椒鸡中翼牛筋腩唔系讲笑都有一半系筋, 劲滑, 就算肉既位都唔鞋, 超入味!萝卜又系超林, 索晒汁入味, 系屋企剩系煲个饭就搞掂, D𩠌好送饭!!每个𩠌包都写明成份, 新鲜制造冇添加剂, 食得安心又放心 👍🏻👍🏻汤同𩠌包系$48/个, 好抵👍🏻
虽然冇汤渣, 但胜在够方便直头个包有饮筒可以啜埋黎饮😂
香港装造, 每包都有说明生产日期同保质期, 信心保证
另外两个𩠌包就拣左五香萝卜炆牛筋腩同黑椒鸡中翼
汤同𩠌包系$48/个, 好抵👍🏻