2014-10-08 482 浏览
星期三闲日 难得放学有空闲时间慢慢咁食餐饭 行过新都会见到有间和民睇到D下午茶都唔太贵就入左去食拉~出面有少少人系度等位 不过可能系闲日下昼GE关系 只系等左一阵就入到去拉~下午茶GE款式都有十几廿款 有饭有甜品~不过我同我友人都啊太肚饿 所以只系叫左一个饭 一个甜品同埋一个大版烧猪扒滑蛋定食 - 之前食过一次 下面系有火烧嫁 仲以为今次都系 点知尼到只蛋系生GE 下面又无火 不过猪扒系唔差GE 如果无视只蛋 系唔错GE雪糕厚多士 - 块包又热又脆 个雪糕又够大够冻 入口即熔 个感觉其实好正 仲要系三十几蚊 仲有野饮 真系无得输啰大版烧-之前去日本 我D FD 死都啊肯陪我食大版烧 今次系香港见到 仲好开心咁以为会食到好好食GE野 点知真系我FF太多:O 不过谂真一层 其实以香港GE水准算系咁拉
睇到D下午茶都唔太贵就入左去食拉~
下午茶GE款式都有十几廿款 有饭有甜品

猪扒滑蛋定食 -