2024-05-07 161 浏览
系黄埔返工,有同事话系新开最近好多人排队,就谂住见今日11点几冇乜人既时候就凑凑热闹去试下新野 😁踏入店铺就有一位年纪比较大既店员亲切甘安排就座入到去既时候就见到店内环境几宽敞,由店员带位入坐,期间店员亦告知系枱面手机扫码落单店内大堂亦有小小既配料可以提供比顾客自己加,抱住好奇心同本身唔系好食得太辣既我,就静系叫左佢地门口大海报既一碗$42招牌微辣红碗碗杂面试试佢咩料 店员一摆落黎既时候望到碗面,心谂omg洗唔洗咁大碗? 全部都系所谓既黄色豆(问店员店员话叫碗豆) 同杂酱概括左成个面 ,然后搅下个面既时候下面又系一堆酱汁料食落去个面好弹牙有阵花生酱既麻香味 微辣食落去只有小小既辣度 劲开胃 系平时接受到既辣捞落去简直就好似佢地所讲既满碗都是料食完碗面简直觉得饱到顶胃,$42一碗食到饱既面我宣布呢度简直可以成为我打工仔既饭堂首选⭐️

踏入店铺就有一位年纪比较大既店员亲切甘安排就座

店员一摆落黎既时候望到碗面,
红碗碗杂面
心谂omg
食落去个面好弹牙有阵花生酱既麻香味
微辣食落去只有小小既辣度 劲开胃
系平时接受到既辣
捞落去简直就好似佢地所讲既满碗都是料

2024-05-06
等候时间
5 分钟 (堂食)
红碗碗杂面