2013-10-26 226 浏览
睇到苹果动话有新面登场就约朋友去试地方唔算就脚要行到好入, 一去到门口OK, 入到去近乎0装潢不过算系有韩国feel, psy水樽同银杯都系local韩食必备. 叫左:-3级辣面 ($78)-2级辣面  ($68)-炸酱面 ($58)-海鲜拉面 ($58)-芝士年糕pizza ($48)讲下面先, 2级辣食到海鲜味, 但整体唔算话好惹味, 唔辣3级就坚辣, 但海鲜味已被遮盖, 感觉好奇怪, 一种好味与唔好味之间炸酱面同海鲜炒面正常, 但细碟一定要提系面质, 坚正, 烟un,爽食到咁上下, pizza就黎, 一见到, 真系火都黎! 以为系圆形D芝士同融为一体个只...点知..佢竟然将4碌年糕铺系底再加半去猪肉片同芝士..系半块呀!!!!-..-度缩之极简直令人发指!!!!!已经嬲嬲地,,仲要对住成台面, 真系极度单调乏味, 谂住叫包香蕉奶饮下无甘寡, 点知居然索价28大元, 我真系无言.....总结: 面系真系好食, 我指面质!!! 汤仍有待改善!! 因为个面唔够好味, 不能像日本拉面店咁弥补食物选择小的问题. 仲要成旧水一个人食D甘质数GE野性价比真系超低!!!!!! 听闻间野系唔知咩
睇到苹果动话有新面登场就约朋友去试

叫左:

-3级辣面 ($78)
-2级辣面  ($68)
-炸酱面 ($58)
-海鲜拉面 ($58)
-芝士年糕pizza ($48)

讲下面先, 2级辣食到海鲜味, 但整体唔算话好惹味, 唔辣

炸酱面同海鲜炒面正常, 但细碟

一定要提系面质, 坚正, 烟un,爽

总结: 面系真系好食, 我指面质!!! 汤仍有待改善!! 因为个面唔够好味, 不能像日本拉面店咁弥补食物选择小的问题. 仲要成旧水一个人食D甘质数GE野性价比真系超低!!!!!! 听闻间野系唔知咩良心拉面,,,系定价同诚意暂时睇唔到良心系边到-_-其实我见到都OK多人睇完动新闻过黎试, 点知原来无诚意之余又掠水, 我咁耐都未写过食评, 都要学wiki wong讲句,,你真系唔好激嬲我啰!!!!

成旧水一个人食完佢, 令我更加想去试school food! 人地睇落好似有规模啲, 争住大家个食评先, 有机会食完再写, 比较下

PS. 我唔比腐皮都系因为睇住D面份上,,如果唔系,,,真系completely rubbish!
2013-10-19