2022-07-11 417 浏览
🍣寿司定食($248)🍣见佢10件都冇重复+1件手卷,谂住可以试吓唔同嘢,于是就叫咗呢个set。一上枱,见佢摆得到几好睇,拖罗寿司都算肥美😋,食完系得呢款比较有印象。其他都正正常常,系唔差但系又未至于好正😬。鱼生普遍唔算厚身。$248可以食到更加好嘅质素🤔。🍣吞拿鱼蓉饭🍚本身唔系谂住叫呢个饭,但系有几样想叫嘅都冇,唔知系卖晒定点(大约2点),所以就叫咗呢个饭。呢个饭嘅卖相都几差,望落好颓,虽然上面加咗啲紫菜丝,葱碎,Wasabi,但系睇落似一旧未蒸嘅🐷肉饼,所以上枱𠮶阵我有啲愕然😨,以为佢比错嘢。食落嘅味道其实都唔差,不过都系一样唔值呢个价钱。午餐跟一个面豉汤同埋薯仔沙律。沙律系几好食,可惜份量有啲少,真系得一啖。整体见佢嘅装修咁日式⛩,而且价钱都唔算平💸,对佢有颇大嘅期望,可惜期望越大失望越大🥲。。。早个排有harbour city coupon 要用hsbc credit card 比钱先用到,点知佢个paywave 机又坏左,最后冇得用coupon。有得用coupon先好去食。

🍣寿司定食($248)🍣

🍣吞拿鱼蓉饭🍚