2023-06-25
𝟙𝟙.𝟘𝟛.𝟚𝟘𝟚𝟛《性价比几低嘅甜品店😞》💮小方糖甜品 (天晋汇) (将军澳)💮📍将军澳唐俊街12号天晋汇二期地下G09号📍食完饭想食甜品,咁啱经过就入咗去坐低发现佢嘅定价都几高,不过坐低咗就是但啦😟食落发现都唔系太好食😢𐂂 士多啤梨粒粒拿破仑 ($46)拿破仑都几酥脆同埋有空气感👍🏻但个士多啤梨雪糕就好廉价嘅感觉,系冇士多啤梨味的😹就连士多啤梨本人都系冇乜味的🍓唔太推荐~𐂂 芒果小丸子椰皇炖蛋白 ($60)蛋白都唔算太滑,不过啲小丸子都叫煮得熟透嘅🎃芒果都ok甜嘅,不过整体嚟讲就唔系太值呢个价钱🥭꧁评分꧂🍴食物: 2/5💰性价比: 1/5🪴服务: 2/5✈︎ 店铺资讯✈︎💸人均消费: $100内🈚️加一服务费🔖餐厅分类 🔎 #hkfoodieat_宝琳 #hkfoodieat_宋王台 #hkfoodieat_旺角 #hkfoodieat_荃湾 #hkfoodieat_九龙湾 #hkfoodieat甜品🍧
《性价比几低嘅甜品店😞》
💮小方糖甜品 (天晋汇) (将军澳)💮
📍将军澳唐俊街12号天晋汇二期地下G09号📍
𐂂 士多啤梨粒粒拿破仑 ($46)
𐂂 芒果小丸子椰皇炖蛋白 ($60)
꧁评分꧂
🍴食物: 2/5