2024-06-02
{肉浦团火锅放题set B - $298/人头}最近工作压力太大,打边炉治疗覆诊次数要增加,朋友介绍下,原来旺角有间无限时,质素几高,而且坐得舒服嘅边炉治疗公司都几正!对于麻甩佬嚟讲,最治愈莫过于个名「肉浦团火锅放题」,肉食麻甩佬真系听到个名都企唔稳!初来报到,冇叫到最劲𠮶个餐,小试牛刀来个Set B! 唔错㖞,性价比很高!澳洲M5和牛肩胛、美国安格斯牛板腱、薄切封门柳!肉肉来得几高质,任叫又好食!但令人惊喜嘅,呢度竟然仲可以任叫牛骨髓!真心少见!而且处理得好干净,搞到本麻甩劲开心!除咗现场仲有炸物同埋其他火锅配料俾你出去任攞之外,今天必须推介嘅系,佢竟然有台湾嘅淡水阿给!!豆腐入面酿咗木耳、鱼浆、肉燥!讲真真系第一次用嚟打边炉,实在令人回味无穷,真系有去咗台湾嘅感觉!美味程度:😋😋😋😋环境指数:🎇🎇🎇🎇番食机会:🦍🦍🦍🦍📍 #肉浦团火锅放题 (旺角)旺角通菜街1A-1L号威达商业大厦2楼A号舖
美味程度:😋😋😋😋
环境指数:🎇🎇🎇🎇
番食机会:🦍🦍🦍🦍
📍 #肉浦团火锅放题 (旺角)
旺角通菜街1A-1L号威达商业大厦2楼A号舖