2019-02-20
今日系同女朋友嘅大日子,所以一早就预订好位于屏山嘅「唐」,住喺元朗有咁上下历史嘅居民都应该知道以前该处系惠群小学,势估唔到依家会变咗间餐厅!呢度气氛唔错,有游乐设施提供俾小朋友,有人现场唱歌,泊车又系免费,论位置同地方绝对值得几个家庭「一家大细」嘅亲朋戚友多人去聚会食物方面,老实说性价比真系唔高,我觉得价钱贵唔系问题,最大问题系食物反映唔到价钱嘅质素。先讲头盘,我相信算系我哋两个叫咗最好食嘅一碟,有芝士、密瓜同parma ham,食完的确系几开胃。之后到主菜就系肉眼扒同厨师推介嘅鸡肉pizza,肉眼扒5成熟但系食落似7成,肉汁系丰富,不过太多筋。至于pizza就完全冇特别,真系去pizza hut求其叫个都好食过呢个!饮品我叫咗柠檬加姜,姜味唔够辣,如果辣多少少会好饮好多。女朋友叫咗杯特饮,反而呢杯就几特别,但系名就唔记得,可以睇相参考下。
饮品我叫咗柠檬加姜,姜味唔够辣,如果辣多少少会好饮好多。女朋友叫咗杯特饮, 反而呢杯就几特别,但系名就唔记得,可以睇相参考下。