2024-04-15 118 浏览
#christine开饭日记 好耐冇打边炉,成日都见到人食依间打边炉放题。入到去已经见到好多有香港特色嘅漫画做背景🤭装修都几特别架🌟Set B-无限时放题 ($298)我地就拣左中间价钱嘅set B-澳洲M5和牛肩胛,美国安格斯牛背峰,越南虎虾,薄切封门柳同牛骨髓都系任食嘅🥰仲有自助吧可以任食,款式都几多架🥰🌟药膳花雕醉鸡汤汤底我就叫左药膳花雕醉鸡汤,贪佢又健康又滋补🤭花雕酒味都几浓架🥰鸡肉系用鸡髀肉嘅,所以好滑身,而且啖啖肉🥰🌟薄切封门柳牛肉方面我都几推介封门柳,好有牛味,同埋油脂分布都好正🌟牛滑我都几欣赏佢嘅牛滑,整得好爽口弹牙👍而且不失牛嘅香气🌟牛骨髓系咪冇乜见过放题会有牛骨髓食呢🤭佢食落滑嘟嘟咁👍都几正架🌟自助吧佢嘅自助吧款式都几多架,蔬菜都有十几款,又有唔同嘅丸款👍真系拎人眼花撩乱🌟甜品食完打边炉之后仲会有一份甜品送🤭我哋就拣左抹茶芝士蛋糕同原芝士蛋糕。芝士味好香浓而且好滑身🤭努creamy 😳无论系环境同食物质数嘅性价比都好高,快啲约埋三五知己去试下啦❤️🍴肉浦团火锅放题 (旺角)📍旺角通菜街1A-1L号威达商业大厦2楼A号舖
#christine开饭日记

🌟Set B-无限时放题 ($298)

🌟药膳花雕醉鸡汤

🌟薄切封门柳
牛肉方面我都几推介封门柳,好有牛味,同埋油脂分布都好正

🌟牛滑
我都几欣赏佢嘅牛滑,整得好爽口弹牙👍而且不失牛嘅香气

🌟牛骨髓
系咪冇乜见过放题会有牛骨髓食呢🤭佢食落滑嘟嘟咁👍都几正架

🌟自助吧

🌟甜品

🍴肉浦团火锅放题 (旺角)
📍旺角通菜街1A-1L号威达商业大厦2楼A号舖