2022-12-11 502 浏览
适逢山顶缆车重新装修,一定要去打下卡😎山长水又远咁上山顶,梗系要揾间靓餐厅唔好浪费~所以拣咗呢一间历史悠久嘅西餐厅,呢间餐厅仲可以要求坐窗边位,望住香港夜景食饭。⭐️但提提大家,去食之前最好上佢官网预约及讲定有咩要求喔⭐️当日小编同𝐌𝐑.𝐉系平日去,谂住早少少入都已经好多人排紧队,好彩6点早食有剩位🙈🍴美式秘制猪仔骨配烧虾串 $278呢个超好味!猪仔骨整得好香~沾埋佢个𝐛𝐛𝐪 𝐬𝐚𝐮𝐜𝐞真系无得顶,好腍身好易同骨分拆,虾就烧得爽口👍🏻🍴香蒜柠檬牛油大虾意大利面 $172呢个真系一般般了⋯⋯即使有蒜,但味道都相对较淡,不过好在虾既数量都多,叫做补番分啦!✅🍴香炸爆谷虾 $95煎煎炸炸既野就最岩我!一口接一口无停过,有茄汁同埋千岛酱跟埋,我就最钟意点千岛酱😚🍴暖朱古力曲奇新地 $92话说小编系对甜品一般般的,比较钟意食咸点~但见呢个样都几靓,就嗌一个试下🍪🍦有两球云呢拿雪糕,淋上焦糖酱好好味,垫住雪糕嘅𠮶块曲奇就甜到入心了,食左四分一后顶唔顺🤣🍴芒果沙冰 $79不得不提呢度如果嗌特定饮品,会送埋本身只杯俾你,直播都几过瘾,因为会有灯架😆𝐌𝐑.𝐉我嗌咗杯芒果沙冰,甜度适中非常清新~

🍴美式秘制猪仔骨配烧虾串 $278

🍴香蒜柠檬牛油大虾意大利面 $172