2024-12-01
突然间好想食印尼𠮶只千层糕,见到呢间舖头有好多唔同种类嘅甜品,价钱都好实惠,就叫咗$100 3盒𩠌,再加斑斓蛋糕同千层糕 😛埋单都系$150左右🤩🤩🤩🌟大虾米子卷酱汁 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻大虾好足料,好弹牙大大只,好有惊喜,一边包住生菜粉丝,成个米子卷好有咬口,又唔同层次嘅味道😋😋😋配埋个酱汁鲜,好好味呀,仲要大大嚿,好饱肚🥰🥰🌟 海南鸡配酱汁👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻海南鸡呢个价钱都算大份多肉,鸡都几滑乱,配埋个甜甜地嘅酱汁,健康又好味,满满嘅蛋白质😆👍🏻🌟烤鱼👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻佢烤鱼有几种有咖喱鱼同埋鲭鱼我呢只好似系䲝鱼?都唔太记得,但系呢个价钱有鱼食真系好抵呀,同样都系配咗酱汁😋 鱼都算大条,味道都几好食😋🤤🤤🌟斑兰蛋糕👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻我忍唔住即刻拎咗嚟食🤤🤤,因为真系想食啲甜嘢同埋咁啱好肚饿,食落唔会太甜有淡淡嘅斑斓香我觉得呢个蛋糕好好食🤤👍🏻👍🏻🌟椰汁千层糕👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻充满椰汁味,Q弹Q弹口感,一试难忘🥰🥰😋😋推荐,不过再雪多一日就实左d了🥹整体:呢个价钱,食到咁多嘢真系好抵呀😆😆其实一个人呢系食唔晒㗎😋😋所以呢个份量我觉得系可以两个人share😍,真系好抵食有样样嘢都可以食
🌟大虾米子卷酱汁 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🌟 海南鸡配酱汁👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🌟烤鱼👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🌟斑兰蛋糕👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🌟椰汁千层糕👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
整体:呢个价钱,食到咁多嘢真系好抵呀😆😆其实一个人呢系食唔晒㗎😋😋所以呢个份量我觉得系可以两个人share😍,真系好抵食有样样嘢都可以食啲👍🏻👍🏻👍🏻呢间舖头仲有其他糖水同埋其他嘅菜式,试完呢几样下次仲可以试其他,所以我都几推荐俾大家👍🏻但系留意佢只系有外卖店😆😆