2022-09-16 67 浏览
☆ 반찬앤쿡 𝘽𝙖𝙣𝙘𝙝𝙖𝙣 𝙖𝙣𝙙 𝘾𝙤𝙤𝙠铜锣湾勿地臣街1号时代广场9楼922-923号舖✦ 炸芝士猪扒忌廉年糕劲多芝士呀,猪扒又够脆,忌廉年糕软熟得黎又烟韧。✦ 玫瑰酱烩鸡腿肉蛋包饭鸡腿肉好嫩,蛋好滑,上枱先切开好好玩,饭底有肉碎、瓜粒、萝卜粒,食落唔同口感唔会觉得单调,玫瑰酱好香带少少辣,入面仲有少少菇片,无论配饭定系点鸡食都夹。✦ 玫瑰酱无骨炸鸡呢个酱同蛋包饭一样,都系好香带少少辣,无骨啖啖肉好鬼正,炸鸡脆得黎又充满肉汁,棒棒的!✦ 海鲜煎葱饼好足料,有好多蚬肉、鱿鱼、虾,整体煎得好香口,点埋个汁,少少辣咁好惹味。✦ 韩式杂莓牛角包窝夫我几时都话我系有第二个胃食包XD Croffle好香好酥脆,配左蜜糖同肉桂糖,正中我下怀,好食到几分钟就比我食晒(〃ω〃)✦ 伯爵茶鲜奶咖啡伯爵茶味比较重,喜欢西式鸳鸯可以一试。✦ 夏至士多啤梨香蕉乳酪个样好fresh,饮落唔会话好甜,有香蕉嘅甜又有士多啤梨嘅酸甜,几夹几好饮。

☆ 반찬앤쿡 𝘽𝙖𝙣𝙘𝙝𝙖𝙣 𝙖𝙣𝙙 𝘾𝙤𝙤𝙠
铜锣湾勿地臣街1号时代广场9楼922-923号舖

✦ 炸芝士猪扒忌廉年糕
劲多芝士呀,猪扒又够脆,忌廉年糕软熟得黎又烟韧。

✦ 玫瑰酱烩鸡腿肉蛋包饭

✦ 玫瑰酱无骨炸鸡

✦ 海鲜煎葱饼

✦ 韩式杂莓牛角包窝夫
我几时都话我系有第二个胃食包XD

✦ 伯爵茶鲜奶咖啡
伯爵茶味比较重,喜欢西式鸳鸯可以一试。

✦ 夏至士多啤梨香蕉乳酪