2023-11-14
布袋澳喺朋友之间都成日听过,系一个食海鲜嘅好地方。今日同朋友一齐入嚟食🤩。虽然地方睇落好唔方便,但系佢胜在有免费泊车👍🏻,如果唔揸车,餐厅仲有免费shuttle喺坑口地铁站接送👍🏻👍🏻👍🏻我哋睇完价钱,发觉佢哋啲海鲜既新鲜,价钱又亲民🫣,我哋最尾叫咗一个海鲜四人餐,如果唔钟意亦都可以去佢哋舖头出面嘅大鱼缸拣,明码实价😲呢个四人餐好抵食,$1680就有龙虾、鲍鱼、龙趸、扇贝🤤龙虾大只又啖啖肉,朋友都话比出边其他出名食海鲜嘅地方好食😲,再加埋个芝士伊面底,好正🤤鲍鱼大大只,用豉油蒸带出鲜味。每人都有一只🤤金蒜银丝蒸海皇贝😋,都系每人一只,大大只。粒带子劲大粒,又爽口。连埋粉丝豉油👍🏻👍🏻👍🏻清蒸沙巴龙趸(1斤)😲,其实食到呢度已经好饱,但冇办法佢条鱼都好正,蒸到啱啱好,唔会太熟,肉同骨好容易就分离😋跟餐仲有油菜同埋生果拼盘😲📍 海鲜岛墨鱼刺身专门店地址: 西贡清水湾布袋澳6号地舖电话: 27195730
呢个四人餐好抵食,$1680就有龙虾、鲍鱼、龙趸、扇贝🤤
鲍鱼大大只,用豉油蒸带出鲜味。每人都有一只🤤
跟餐仲有油菜同埋生果拼盘😲
📍 海鲜岛墨鱼刺身专门店