2019-05-17 395 浏览
有几次行过呢间餐厅外面都企满人,今日见无乜人就试吓,门面黑黑的,一啲都唔吸引,但既然嚟到就试试啦入面环境反而几舒服,彷如置身日本嘅餐厅. 抹茶好浓好香,店员亦好勤快帮我哋加茶.呢个必食推介特上和牛三文治果然好正呀!! 一摆入口竟然似油占多,因为块烘咗底嘅面包同啲胡麻酱,咬到入和牛就超满足!! 4块牛都好嫩,好正!!而且好fusion(香港茶记x日本烧物)明太子玉子烧都好好味!! 超多明太子,而且呢度用嘅明太子比较辣,好惹味!海鲜之箱有烧海老丶帆立贝丶白鳝丶牡蛎(蚝)丶鲭鱼,除咗海老丶牡蛎烧得太耐之外,其他都好味,尤其个白鳝超鲜甜丶超弹牙,鲭鱼都有惊喜!!我哋单点咗牛舌丶和牛串烧,真系超好食! 和牛肉质嫩滑,又甜又多肉汁,只系$45咋!! 埋单之后,店员送上8粒独立包装嘅eclipse,食完烧物淸一清口气

和牛三文治

2019-05-13