2021-05-16 227 浏览
星期五晏就黎到,唔洗等位,不过都已经差唔多坐满客了。左简右简,最后叫左杯焦糖咖啡、而朋友就order左手冲咖啡,staff俾左三款咖啡佢简,解释得详细,朋友话好香好正,最后再encore多一杯🤣另外野食叫左水牛城鸡翼、双重芝士蕃茄意粉、自家制磨菇忌廉汁猫耳朵意粉同Dirty Tiramisu水牛城鸡翼酸酸甜甜,唔太辣,唔错🤙🏻而两款意粉都好香,猫耳朵唔太多cafe有得食,食落好creamy;蕃茄意粉好juicy,食落唔会好腻,比起好多差唔多价嘅cafe,呢间系性价比好高,对得住佢个价钱🤣最后我地最期待嘅Dirty Tiramisu,个味道系唔差嘅,不过如果唔落个朱古力浆会开心啲,而家咁食落唔太Tiramaisu嘅感觉🤔
星期五晏就黎到,唔洗等位,不过都已经差唔多坐满客了。

水牛城鸡翼酸酸甜甜,唔太辣,唔错🤙🏻

Caramel Latte
Purple Cabbage Orecchiette w/ cream sauce
Cheezy Tomato Spagetti
Buffalo Wings