2022-06-11
今日放假嚟咗间靓靓嘅cafe食晏chill下。估唔到中午12点半已经咁多人,多人到坐满晒,但好彩都俾我哋攞到位?有好吸引嘅蛋糕面包放系度,我都忍唔住嗌咗个牛角包试下。仲有日式嘅咖啡包,下次可以买啲试下。套餐都几掋食$68-$88就有个主菜喇。如果想要小食同饮品等等就可以以优惠价换取。芝士焗鲜茄黑豚肉意粉($78)- 真系好多芝士,啲芝士仲多到可以拉埋丝。黑豚肉都几浓滑,配埋意粉几夹。鲜素菜忌廉三文鱼芝士意粉($78)- 个汁好creamy又唔会太腻,而烟三文鱼份量都几多。餐饮就嗌咗冻鲜奶咖啡同热柠茶,个咖啡味都几浓郁,仲可以走甜,唔错。烤肉拉丝芝士薯条($48)- 劲邪恶嘅小食,薯条上面仲有黑豚肉劲多芝士,真系估唔到份量咁大,就咁食呢个都会好饱。牛角包($18)- 烘到热辣辣嘅牛角包好松脆同有层次,牛油味仲好浓郁添。