2023-06-04 1158 浏览
呢几日都系湾仔玩,去香港优质宠物展💁🏻‍♀️,去完朋友话想食埋野先返去,佢系湾仔返工,话有间性价比高既Café带我去食🤤🤤地点都近湾仔站,一于食埋先返去🤤🎈𝙃+ 𝙁𝙪𝙡𝙡 𝙗𝙧𝙚𝙖𝙠𝙛𝙖𝙨𝙩($88)真心抵!系湾仔区呢个价钱食到份味道唔错既All day breakfast,仲要好大份好足料,真系劲饱,如果唔够既仲可以加钱食通心粉同薯条等,有烟三文鱼,牛油果,酸种面包,仲有紫芋栗子薯饼,份量一啲都唔细,有咁多搭配,真系令我眼前一亮😍🎈𝘼𝙡𝙡 𝙙𝙖𝙮 𝙀𝙣𝙜𝙡𝙞𝙨𝙝 𝘽𝙧𝙚𝙖𝙠𝙛𝙖𝙨𝙩($88)有我最最最爱既牛角窝夫😍😍,见到已经唔驶谂要拣呢款😍有沙律菜,猪肉肠等,炒蛋好滑身,整体全个味道都好好👍🏻我仲好为食咁加左一份火腿粟米长通粉😍都只系加$12,真心抵食🎈𝘼𝙛𝙛𝙤𝙜𝙖𝙩𝙤呢个饮法之前系其他餐厅有试过,个人喜欢先饮一啖咖啡试左个味先😆咖啡唔酸好饮,一shot espresso 再加上雪糕味道,正呀😍🎈𝙈𝙞𝙣𝙩 𝙘𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚朱古力味浓,而且加上淡淡既薄荷味,减轻左朱古力既腻感,而且味道清新左唔少👍🏻整体黎讲餐厅坐得舒适,服务员态度和蔼亲切,而且装修都好靓,食物质素高,性价比真系超高😍

🎈𝙃+ 𝙁𝙪𝙡𝙡 𝙗𝙧𝙚𝙖𝙠𝙛𝙖𝙨𝙩($88)

🎈𝘼𝙛𝙛𝙤𝙜𝙖𝙩𝙤

🎈𝙈𝙞𝙣𝙩 𝙘𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚

整体黎讲餐厅坐得舒适,服务员态度和蔼亲切,而且装修都好靓,食物质素高,性价比真系超高😍🤤
2023-06-02