2022-08-01 4860 浏览
其实都食过荃湾尚八好多次,但发现成日影相都冇写过食评🥲差唔多次次黎都系食尚八烧肉放题,价钱公道又多野食👍🏼次次一黎就系上一盘刺身同一碟肉刺身有三文鱼、油甘鱼、北寄贝同八爪鱼🍣全部都几有水准👍🏼因为太心急想食,未影到佢地喺碟上就已经掉晒落去烧😆有鸡翼、鸡腿肉、五花腩、虾同两款牛, 我个人都几钟意鸡腿肉同五花腩,个调味都好好食😚😚但其实我觉得佢其实唔系烧肉既野都好好食!每次黎必点既蟹籽沙律🥗狂食烧肉会劲漏,时不时食个沙律真系好正🤤烧蚬都好好食!壳上有啲盐喺你食时好似会吊下味咁😛仲有嗌左啲羊架、壶渍肉、辣猪颈肉都好好食!呢度另外一个好精彩既野系炸物!全部都系即炸的,入口热辣辣一口芝士系细细粒又好creamy,超正🤤🤤清酒煮蚬我就觉得还好,酒味唔浓之余蚬又冇另一只咁好食🤨呢个软骨饺子都系好好食!佢个酱应该系用酱油+醋+七味粉调的,超级岩我口味👍🏼呢个芒果虾卷都系食烧肉中既解腻圣品,成旧野凉凉的又好多菜好清新🥰🥰仲有唔会自己买黎食但又钟意食既海蜇!呢度既海蜇有种浸唔透感有少少烟韧又好浓味😂仲有烧菠萝都好好食的但冇影到🍍甜品佢有一只不知名甜筒同melona🍦其实真系多野食得黎又真系几好食,推荐!🥰
其实都食过荃湾尚八好多次,但发现成日影相都冇写过食评🥲
差唔多次次黎都系食尚八烧肉放题,价钱公道又多野食👍🏼
次次一黎就系上一盘刺身同一碟肉

刺身有三文鱼、油甘鱼、北寄贝同八爪鱼🍣
全部都几有水准👍🏼

因为太心急想食,未影到佢地喺碟上就已经掉晒落去烧😆
但其实我觉得佢其实唔系烧肉既野都好好食!

每次黎必点既蟹籽沙律🥗
狂食烧肉会劲漏,时不时食个沙律真系好正🤤

烧蚬都好好食!壳上有啲盐喺你食时好似会吊下味咁😛

仲有嗌左啲羊架、壶渍肉、辣猪颈肉都好好食!

清酒煮蚬我就觉得还好,酒味唔浓之余蚬又冇另一只咁好食🤨

仲有烧菠萝都好好食的但冇影到🍍
甜品佢有一只不知名甜筒同melona🍦
其实真系多野食得黎又真系几好食,推荐!🥰👍🏼