2021-07-19
今日去咗大埔食晚餐☺️首先,呢度环境好好,地方都宽敞。服务好好,一入到去,服务员好有礼貌,帮我哋安排座位。晚餐方面,我哋叫咗❤️牛油果蟹子蟹肉沙律。呢个,如果牛油果控既你真系必嗌,佢牛油果会blend好,所以口感好smooth,配埋蟹籽同蟹肉好新鲜。❤️小食拼盘(小),好扺食,春卷里面好丰富,蔗虾系喺拼盘之中最好食。如果两个人叫嘅话就啱啱好。❤️生菜包,呢个跟一个优惠set,会跟一杯大啤酒,杯啤酒都几大下。肉碎方面,好香,唔会太湿,而且辣度都适中,蔬菜方面都俾得好多🤤所以夹埋一齐食好好食😋❤️青咖喱鸡。如果食到辣嘅话,可以嗌呢个,佢辣到同埋咖喱味好balance,鸡嫩口。可以追加薄饼/蒜蓉包。蒜蓉包好好食!佢系焗番热俾你,好脆口,有蒜蓉系中间,好有诚意!总括嚟讲,呢间泰国菜有水准,黎到大埔必食~
晚餐方面,我哋叫咗
总括嚟讲,呢间泰国菜有水准,黎到大埔必食~