2023-05-09 663 浏览
中环性价比高既西餐,餐厅地方唔算大,但环境气氛唔错,好chill,坐得都好舒服,好岩庆祝生日,最重要系食物好味😋1.Mussels in White Wine Sauce w/ Garlic Bread $208《⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️》非常好味!青口本身爽甜再配上好香牛油味既白酒忌廉汁,简直绝配!而且个蒜蓉包好香脆,蒜蓉味唔会好重,点左汁仲好味!2.Grilled Pork Spare Ribs with Fries $268《⭐️⭐️⭐️⭐️》份量超级多,total 有两条猪肋条😋而佢既肉身好够淋,加上个BBQ酱汁好惹味,d 薯条点埋酱都一样好好味,可以唔洗点茄汁🥰不过佢个酱汁本身比较甜,食太多会有d腻。最后我地都系食唔晒,加左$1 打包🤣

《⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️》

《⭐️⭐️⭐️⭐️》